Vacature Assistent Audit bij ESJ Accountants & Belastingadviseurs

ESJ Accountants & Belastingadviseurs is op zoek naar een enthousiaste Assistent Audit om ons team te versterken!

Ben jij klaar voor een uitdagende carrière in de wereld van accountancy en belastingadvies? Bij ESJ krijg je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en te groeien in een professionele en ondersteunende werkomgeving. Als Assistent Audit speel je een essentiële rol in het controleren van financiële gegevens en het adviseren van onze diverse klanten.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Ondersteunen bij het uitvoeren van audits voor een breed scala aan klanten.
 • Controleren en analyseren van financiële gegevens.
 • Rapporteren van bevindingen aan het auditteam en klanten.
 • Bijdragen aan de ontwikkeling van effectieve auditplannen en -strategieën.

Wat we van jou verwachten:

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur in de richting van accountancy of financiën.
 • Ambitie en de bereidheid om te leren en te groeien in de auditpraktijk.
 • Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken in een team.
 • Een proactieve houding en oog voor detail.

Wat bieden wij:

 • Uitstekende carrièremogelijkheden en begeleiding.
 • Een dynamische en stimulerende werkomgeving.
 • Mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.
 • Als jij klaar bent om de volgende stap in je carrière te zetten en deel uit te maken van ons gedreven team, nodigen we je uit om te solliciteren!

Bij ESJ Accountants & Belastingadviseurs geloven we in groei, zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers. Sluit je aan bij ons team en bouw samen met ons aan een succesvolle toekomst in de wereld van accountancy en belastingadvies.

Vacature Audit bij ESJ Accountants & Belastingadviseurs

Ben je op zoek naar een uitdagende carrière in de wereld van accountancy en belastingadvies? Bij ESJ Accountants & Belastingadviseurs hebben we een boeiende vacature voor een Assistent Audit. Als Assistent Audit speel je een cruciale rol in het controleren van financiële gegevens en het adviseren van onze diverse klanten.

Audit Vacature

Als Assistent Audit bij ESJ Accountants & Belastingadviseurs, word je betrokken bij het uitvoeren van audits voor een breed scala aan klanten. Je zult financiële gegevens analyseren, bevindingen rapporteren aan het auditteam en klanten, en bijdragen aan de ontwikkeling van effectieve auditplannen en -strategieën. Om deze rol met succes te vervullen, heb je een afgeronde HBO- of WO-opleiding nodig, bij voorkeur in de richting van accountancy of financiën. We verwachten ook dat je ambitieus bent, bereid bent om te leren en te groeien in de auditpraktijk, goede communicatieve vaardigheden hebt en een proactieve houding hebt.

ESJ Vacatures

ESJ Accountants & Belastingadviseurs is een toonaangevend advieskantoor met een sterke focus op kwaliteit en klantgerichtheid. Onze medewerkers vormen de ruggengraat van ons succes, en we zijn altijd op zoek naar getalenteerde professionals die ons team willen versterken. Naast de vacature voor Assistent Audit hebben we bij ESJ Accountants & Belastingadviseurs regelmatig diverse andere vacatures in verschillende vakgebieden, waaronder accountancy, belastingadvies en financiële planning.

Onze organisatie staat bekend om de dynamische en stimulerende werkomgeving waarin medewerkers worden aangemoedigd om hun vaardigheden en kennis voortdurend te ontwikkelen. We bieden uitstekende carrièremogelijkheden en begeleiding om ervoor te zorgen dat onze medewerkers hun volledige potentieel kunnen bereiken. Bovendien investeren we in opleiding en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat onze medewerkers zich voortdurend kunnen blijven ontwikkelen.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.